Bruger du ikke rensemælk i din hudpleje rutine?

rensemælkDu er endnu en fredag blevet inviteret ud af pigerne, men har afslået på grund af din urene hud, og nu sidder du i sofaen alene foran fjernsynet og fortryder, at du ikke bare sagde ja. Nu står din aften på en frysetørret pizza og filmen Pretty Woman med din hund Vovse, i stedet for end fed bytur med pigerne.

Eller er du endelig blevet inviteret ud af din drømmefyr, men på selve dagen hvor I skal på date, får du den største bums, verden nogensinde har set, og du vælger at aflyse daten og blive hjemme. Nogle dage senere har du ikke hørt fra ham, og pludseligt ser du ham med en anden pige, bare fordi du havde aflyst jeres date.

Du er måske også blevet mobbet med din urene hud og har rigtig dårlig selvværd. Det ender med at du ikke gider at gå op i dit udseende, fordi resultatet alligevel ikke ender, som du gerne vil have det.

Disse situationer kan undgås, hvis du hjælper din hud lidt på vej. Ingen er interesseret i uren hud og derfor burde du benytte dig af rensemælk og andre hudpleje produkter. Disse produkter er til dig, som er træt af uren hud og rigtigt gerne vil have hjælp til at få en blød, ren og fin hud igen.

Hvad kan rensemælk og hudplejeprodukter gøre for dig?

Rensemælk og andre hudpleje produkter kan hjælpe dig af med din tørre og urene hud. Rensemælk en er en populær måde at rense huden på. Rensemælken er skånsomt mod huden, men kan godt virke udtørrende, hvorfor andre hudplejeprodukter, så som en god ansigtscreme til at fugte til din hud, er god at bruge efter du har brugt rensemælk. Det er også en nødvendighed at benytte andre hudpleje produkter end rensemælk til at fjerne al øjenmakeuppen.

Sådan gør du:

Du skal fordele rensemælken på en fugtet hud og derefter vaske rensemælken af med lunkent vand. Du kan også benytte vatrondeller til at sørge for at al rensemælk fjernes.

Hvordan forebygger du tør hud?

En undersøgelse viser, at helt op mod 1/3 dansker engang imellem har problemer med tør hud. Det er derfor nødvendigt at benytte hudpleje produkter til at holde huden smidig og fugtig. Det vises også,at huden med alderen bliver mere tør, og derfor er det ekstra vigtigt at tage sig godt af sin hud, når man kommer op i alderen. Heldigvis findes et stort udvalg af hudpleje produkter, som kan hjælpe dig af med din tørre hud.
Hvis du vil undgå at få tør hud, skal du undgå at bruge overdreven brug af vand og sæbe, du skal undgå at arbejde for meget med rengøringsmidler, opløsningsmidler og andre kemikalier, og derudover skal du undgå daglig brug af produkter, der kan irritere huden, dvs. make-up, parfumerede cremer og lignende.

Hvor kan du få rensemælk – og hudpleje produkterne, der hjælper dig til næste gang du skal ud

Hos Naur & Helse kan de ovennævnte produkter købes til en billig pris. Du kan desuden købe dufte og deodoranter til kvinder og mænd. Derudover sælger Natur & Helse også et bredt udvalg af økologiske produkter inden for hudpleje og personlig pleje, både til voksne, børn og baby.
Dermed giver dette dig et større udvalg af produkter, til at få bugt med din urene hud eller lign. problemer. Hvis du går meget op i økologi, og ikke synes, at du kan have dette som en livsstil, samtidig med at pleje din hud, kan du tro om. Hos Natur & Helse er der både for kunden, som værdsætter de økologiske værdier, samtidig med kunden som går op i prisen.

Du kan købe rensemælk og hudpleje produkter til lavere priser hos Natur & Helse. Ud over det tilbyder de også, at du kan kontakte dem, hvis du mangler et produkt, som ikke findes i shoppen. Hos Natur & Helse holder de deres omkostninger nede, og derfor kan du købe billige rensemælk – og hudpleje produkter hos dem. Dette foregår online, og dermed behøver du ikke, at bruge tid på at gå ned i en butik og købe rensemælk – og hudpleje produkter, du kan nøjes med blot at sætte dig i stolen og trykke på knappen.

Comments are disabled.