Chlorella, kosttilskuddet der helbreder og beskytter

ChlorellaHvis ikke du har stiftet bekendtskab med kosttilskuddet Chlorella, så er det vist på tide. Med Chlorella har vi at gøre med et af de mest revolutionerende og helbredende kosttilskud, der er muligt at opstøve.

Chlorella er et forholdsvist nyt, naturligt kosttilskud, der ikke bare styrker immunforsvaret og får sår, skader og mavesår til at hele hurtigere, det beskytter også mod giftig forurening af din krop, det regulerer din fordøjelsen og tarmfunktionen og stimulerer tilmed væksten. Som om dette ikke var nok, så får Chlorella også skadet væv til at gro, det hæmmer din alderdomsproces og fungerer derudover som et effektivt værn mod stråleskader. Ja, det er faktisk ikke så lidt Chlorella rent faktisk kan.

Den grønne alge Chlorella

Chlorella er en grøn ferskvands alge, der især er blevet kendt for dens helsefremmende og forebyggende egenskaber. Den grønne Chlorella er cirka på størrelse med et menneskeligt blodlegeme, hvilket vil sige, at den er så lille, at man skal bruge et mikroskop til at se den. Til gengæld formerer Chlorella cellerne sig så hurtigt, at man har mulighed for at producere Chlorella algerne under de kontrollerede forhold, man har i dag.

Den grønne ferskvandsalge Chlorella blev opdaget af den hollandske biolog M.W. Beijernick tilbage i 1890, da han havde besluttet sig for at finde ud af, hvordan det kunne være, at søer med ferskvand bliver grønne med tiden. I denne undersøgelse fandt M.W. Beijernick ud af, at søer med ferskvand blev grønne på grund af de grønne Chlorella algers høje indhold af klorofyl. Klorofyl er i sig selv en meget vigtig ernæringsfaktor. For at bevare klorofyl s vigtige, ernæringsmæssige og medicinske egenskaber, er det nødvendigt at bygge dette op omkring et natrium atom. Den grønne ferksvandsalge Chlorella er faktisk den, der indeholder mest naturligt klorofyl af alle kendte fødemidler.

Det klorofyl der er i Chlorella kaldes også for planternes blod, da dets kemiske opbygning ligner menneskets røde blodlegeme, hæmoglobin, opbygningsmæssigt. Klorofyl har en kraftigt afgiftende funktion, hvilket også gør, at man med det kan reducere risikoen for stråleskader. Grøn Chlorella er i dag det mest populære kosttilskud i Japan og vinder mere og mere frem i USA og Europa.

Chlorella, fuld af fuldværdige proteiner

Chlorella er et kosttilskud, der er sprængfyldt af fuldværdige proteiner, hvilken gør, at ingredienserne i Chlorella kan produceres 50 gange hurtigere end andre afgrøder. Chlorellas høje proteinindhold er forklaringen på, hvorfor man også vil opleve en appetitdæmpende virkning. Netop på grund af denne effekt bliver Chlorella også ofte brugt som supplement til slankekure. Hvis du tager Grøn Chlorella sammen med dine daglige måltider, vil dit proteinoptag øges – netop på grund af Chlorellas enestående aminosyre sammensætning.

Udover ovenstående er Chlorella også spækket med gode og essentielle næringsstoffer. For eksempel indeholder Chlorella mere B12 vitamin end en okselever samt flere vitaminer og mineraler end noget andet næringsmiddel, du kan komme i nærheden af. Chlorella indeholder ikke bare mere A vitamin end spinat samt et højere niveau af mineraler end noget andet, det er også den bedste kilde til DNA/RNA, hvilket er ansvarlig for din energi-, protein- og enzymproduktionen.

I kosttilskuddet Grøn Chlorella vil du pr. 100 gram få følgende:

Alm. næringsstoffer:              

Væske               5,10%

Fedt                    2,80%

Protein              63,00%

Aske                   7,52%

Fiber                   5,86%

Kulhydrater     15,72%

Klorofyl             2,30%

Klorofyl-B         spor

 

Vitaminer:

Vitamin A         38000 i. e*

Betacaroten    70,40 mg

Vitamin B1       1,60 mg

Vitamin B2       5,10 mg

Vitamin B6       1,60 mg

Vitamin B12     0,07 mg

Vitamin C          18,00 mg

Vitamin E          10,50 mg

Nikotinsyre      32,80 mg

Pantotensyre 1,10 mg

Folsyre              0,01 mg

Biotin                 0,10 mg

 

Mineraler       

Calcium             315 mg

Jern                    160 mg

Fosfor                1090 mg

 

Aminosyrer:   

Lysin                   3,47 g

Leucin                4,99 g

Isoleucin           2,64 g

Treonin             2,68 g

Valin                   3,55 g

Methionin        1,68 g

Phenylalanin   2,93 g

Tryptofan         0,70 g

Histidin              1,32 g

Arginin               3,39 g

Serin                   2,26 g

Prolin                 2,49 g

Glycin                 3,35 g

Alanin                4,47 g

Glutaminsyre 5,86 g

Asparaginsyre 12,32 g

 

Køb dit daglige kosttilskud Chlorella her, og oplev alle goderne på egen krop. Vi lover dig, at du med Chlorella vil kunne mærke forskel.

Comments are disabled.