Tandlægevagt

Har du en tandlægevagt i nærheden?

Det er en god idé at have styr på, hvor den tandlægevagt, der befinder sig tættest på din bopæl, ligger. Hvis du har mundhygiejnen i orden, er
det heldigvis sjældent, at du har brug for en tandlæge. Men alle kan få en pludselig tandpine, eller være så uheldig at slå en tand ud. I sådan en situation, har man ikke lyst til at vente på at komme i behandling.
At have knækket en tand eller have tandsmerter, kan være rigtig smertefuldt, og derfor har man ikke lyst til at vente. Herudover kan det også være ubehageligt, og knap så pænt at se på, at rende rundt med en knækket. Jo hurtigere du får det fikset jo bedre.

Du kan altid ringe til en tandlægevagt

 

Derfor er det rart at have en tandlægevagt ved hånden, der kan hjælpe dig, med dit problem. Ligegyldig om det er helligdag, weekend eller efter normale åbningstider, at problemet opstår. Samtidig slipper du, med en tandlægevagt, for ekstra gebyrer, selv om det er uden for normal åbningstider.

Bor du I københavnsområdet, er Tandlægecenter Højbro Plads et godt bud på en tandlægevagt. Ikke nok med at de er til at få vejledning og tid hos, uden for normale åbningstider, så er de opmærksomme på at 10% af Danmarks befolkning lider af tandlægeskræk.

Derfor gør de, som tandlægevagt, en dyd ud af, at skabe trygge rammer for deres patienter, og hjælpe dem bedst muligt igennem behandlingen. De forstår sig på, hvad der trigger angsten, og ved hvad der skal til for at give deres patienter den bedst mulige oplevelse, så de har lyst til at komme igen.

Tandlægecenter Højbro Plads

 

Tandlægecenter Højbro Plads har et team på 6 dygtige tandlæger og klinikassistenter. De deltager løbende i kurser, så du altid for den nyeste og bedste behandling.

Måske Tandlægecenteret Højbro Plads skal være din nye tandlægevagt? Ellers skal der nok være en dygtig tandlæge tæt på dig, ligegyldig hvor i landet du befinder dig.

Comments are disabled.