Helbredende kræfter i Pukka te

pukka tePukka Te er hurtigt blevet verdens mest solgte helse-te, fordi man mener, at teen har helbredende kræfter efter indtagelse. Det er sågar dokumenteret, at langt de fleste Pukka Te produkter har en positiv virkning på kroppen, hvad enten det er at få en renere hud eller få hurtigere gang i fordøjelsen.
Pukka er ikke blot en smagfuld te, men også en utrolig sundhedsmæssig fordel, eftersom den består af økologiske urter.

Hvad er Pukka?
Pukka blev grundlagt i 2001 af Sebastian Pole og Tim Westsell, der også den dag i dag, er med til at fremstille nye smagsvarianter. Navnet Pukka betyder ”autentisk” eller ”ægte” fra hindi, som indbegrebet af alt det  teen repræsenterer.
Hos Natur & Helse findes der et alsidigt udvalg af sunde og lækre te varianter fra Pukka, som er fremstillet af de fineste råvarer og økologiske urter. Der anbefales især Pukka Lively English Breakfast Fairtrade, Pukka Peppermint & Licorice Te eller Pukka Relax Kamille & Fennikel.
Der lægges stort vægt på, at produkterne kun er lavet af økologiske urter, som for alvor understøtter et sundt helbred og velvære. Pukka´s urter kommer direkte fra økologiske projekter i Indien og på Sri Lanka.
Urterne er altså  100% økologiske og stammer fra bæredygtigt landbrug, der lever op til alle krav om fair handel. Når forbrugerne køber Pukka Te er man på den måde med til at støtte 500 lokale landbrugsfamilier, der ejer markerne og dyrker urterne.
Hver te er blandet af den ene grundlægger Sebastian Pole, og er en ren nydelse for krop og sjæl. Hver te variant  er unik, smagfuld og 100% økologisk. Desuden er de fri for konservering, duft og aromastoffer.

Køb Pukka Te og økologiske fødevarer online

Natur & Helse er både for kunden, som værdsætter de økologiske værdier og samtidig går op i prisen. Og Natur & Helse er ikke kun leverandører af økologi indenfor te men forhandler også et væld af sunde og økologiske helseprodukter. I Pukka’s produktportefølje produceres der ligeledes også andre produkter end blot te herunder også rosenvand, olier, kosttilskud og meget mere.

Hos Naur & Helse kan de ovennævnte produkter købes til en billig pris. Ud over det tilbyder de også, at du kan kontakte dem, hvis du mangler et produkt, som ikke findes i shoppen. Dette foregår online, og dermed behøver du ikke at bruge tid på at gå ned i en af Natur & Helse’s butikker for at købe de manglende produkter. Du kan derimod nøjes med blot at sætte dig tilbage i stolen og trykke på knappen.

For yderligere information om Pukka te , klik her.

 

Comments are disabled.