Skraeddersyet jakkesæt

Med et skræddersyet jakkesæt er jakkesæt ikke kedelige

Det er sikkert tilfældet for mange mænd, at man føler sig lidt ekstra lækker, hvis man trækker i et jakkesæt. Især hvis der er tale om et skræddersyet jakkesæt, som er syet efter individuelle mål, og sidder kropsnært uden at spænde nogle steder.

I rigtig mange år har skræddersyet jakkesæt og også almindelige jakkesæt for den sags skyld været den elegante påklædning som manden kunne trække i, hvis han skulle fremstå af en bestemt klasse, udstråle en bestemt faglig viden eller imponere det kvindelige køn. For kvinder gælder det, at de har mange andre beklædningsgenstande som er accepteret til disse formål, og der er i mindre grad en ”uniform”, som det ofte er tilfældet for mænd og deres jakkesæt. Selvfølgelig findes der også jakkesæt i en kvindelig udgave, men for mange kvinder vil de sikkert føle sig bedre tilpas og mere feminine i en nederdel med tilhørende blazer end de vil gøre i et jakkesæt med jakkesætsbukser.

Da der ikke findes så mange alternativer til jakkesættet, når det kommer til mænds påklædning kan det måske for nogle også virke som en kedelig påklædning, men i virkeligheden er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvor meget man vil peppe sit jakkesæt op. Hvis man blot har købt et almindeligt jakkesæt, kan man eventuelt gøre jakkesættet mere livligt ved hjælp af en farverig skjorte eller eksempelvis et slips og charmeklud i samme farver. Dog er det i mange virksomheder ikke længere skik at gå med slips, men i mere traditionelle virksomheder kan det stadig være en del af dress coden.

Skræddersyet jakkesæt hjælper til personligt præg

Hvis man virkelig synes at et jakkesæt er en meget kedelig påklædning, kan man også vælge at gå til sin lokale skrædder og forhøre sig om mulighederne for at få lavet et skræddersyet jakkesæt, der vil vække opsigt i gadebilledet. Med et skræddersyet jakkesæt kan du selv vælge snit, farve, mønster, logoer, antal knapper og mange andre features, der vil gøre at netop dit skræddersyet jakkesæt skiller sig ud på kontoret eller til brylluppet.

Ganske vist vil et skræddersyet jakkesæt typisk være en del dyrere, og dette kan afholde mange fra at købe netop et skræddersyet jakkesæt, men samtidig er der ikke nogen tvivl om, at et skræddersyet jakkesæt også holder længere, hvis man forstår at passe på det, gå til renseri med det i stedet for at smide det i vaskemaskinen på 40 grader, men vigtigt af alt vil men føle en meget større glæde ved at bære det, da det er syet lige præcis efter ens egne mål, og dette gør at det giver en et endnu større selvtillidsboost, hvis man ifører sig et skræddersyet jakkesæt frem for blot et almindeligt jakkesæt.

Comments are disabled.