Beaute Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Nyt fra Beauté Pacifique: Submersive Serum Paradoxe

Med den nye Submersive Serum Paradoxe fra Beauté Pacifique har vi at gøre med en ny og revolutionerende serum, inden for sin kategori af hudpleje. Dette serum indeholder to aktive ingredienser, Resveratrol og Procyanidin, der er helt nye inden for skønhedsplejen. Begge behjælper de øjeblikkeligt i korrektionen af ujævnheder i hudoverfladen og modarbejder ujævnt pigment. Desuden er både Resveratrol og Procyanidin unikke, når det kommer til at reparere solskader, reducere rødme i huden samt når det kommer til udseendet på en flot og sund hud.

Beauté Pacifiques vidundermiddel mod rynker

De to nye aktive ingredienser Resveratrol og Procyanidin udvindes fra vindruer fra Andes-bjergene, der er præget af solens kraftige, ultraviolette stråler. Den kraftige UV-bestråling skader vindruernes arveanlæg af frie radikaler, hvilket gør, at vindruerne gennem evolutionen har udviklet et specielt forsvarssystem mod frie radikalers angreb. Dette forsvar sørger for, at arveanlæggene, og dermed frøene, beskyttes mod ødelæggelse og ældning fra solens stråler. I serummet fra Beauté Pacifique avendes samme idé til beskyttelse af huden mod de skadelige, frie radikaler, hvilket beskytter mod UV-stråling samt mod de naturlige ældningsprocesser.
Langsigtet virkning

Hovedingrediensen i dette serum er således denne eksklusive, chilenske vindruekerneekstrakt, der har en afgørende for virkning på din hud. Ved at bruge Submersive Serum Paradoxe fra Beauté Pacifique over længere tid vil du opleve en reduceret rødme, formindskede alderstegn, reparation af gamle solskader og generelt en flot og sund hud. Desuden vil Submersive Serum Paradoxe fra Beauté Pacifique give dig det perfekte underlag for din make-up, da den vil udjævne porer, rødme og pigmentfejl.

Submersive Serum Paradoxe fra Beauté Pacifique – indhold:
Squalane, Vitis Vinifera / Grape Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol.

 

Comments are disabled.