Prostasan hjælper mod hyppig vandladning

prostasanDer er mange ting, der er normale for mænd omkring de 50 år, blandt andet hårtab, vægtøgning og generelle helbredsmæssige skavanker som for eksempel forstørret prostata. Faktisk er forstørret prostata en af de mest almindelige helbredsmæssige skavanker man kender til blandt mænd over 50. Det er desværre blevet meget normalt, at mange mænd +50 år udvikler en eller anden form for prostatakræft, men hvis man opdager det i tide, kan det som regel fjernes helt, på trods af, at det har nogle ærgerlige følger. Der er også mange mænd +50 år, der ”blot” lider af forstørret prostata (ikke kræft relateret), og det kan i sig selv være en stor gene, da det går ud over ens urinkontrol. Da det kan være svært at mærke ”faresignalerne” for hvornår man skal tisse, hvis man har forstørret prostata, kan man ofte ende med at have tisset i bukserne, og der er næsten intet mere ydmygende, når man er så langt oppe i alderen.

Prostasan består af savpalmebær

Heldigvis findes der en helt naturlig løsning på, hvad der kan gøres mod denne irriterende gene, og kodeordet er Prostasan. Prostasan er et 100 % naturligt produkt bestående af tørrede savpalmebær. Savpalmebær, som Prostasan består af, kommer fra savpalmen, der vokser i Florida i USA. Prostasan består altså af de her ganske sjældne bær, der udelukkende vokser på savplamen, der eksklusivt vokser nord for Everglades i Florida, hvor klimaet er både varmt og tørt. Her vokser de i tætte fyrretræsskove, da de foretrækker sandjord og tropisk varme. Savpalmen er ikke til at tage fejl af. Den er skrigende grøn med vifteformede blade.

Disse savpalmebær, som Prostasan består af, plukkes, tørres og sendes så af sted til naturmedicin virksomheden Bioforce AG i Schweiz, der anvender dem til at fremstille anerkendte naturmidler mod prostataproblemer, for eksempel Prostasan.

Hvordan virker Prostasan mod ufrivillig urinladning?

Da Prostasan indeholder et fedtbaseret ekstrakt fra savpalmebærene, indeholder Prostasan altså også et fedtsyrekompleks af plantesteroler. Disse ekstrakter påvirker, ifølge eksperterne hos Bioforce AG i Schweiz, testosteronniveauet og dettes aktivitet. Når enzymet 5-alfa-reduktase kommer i forbindelse med testosteron, bevirker det væksten i prostata og reducerer enzymets effekt. Dette resulterer i, at Prostasan i sidste ende hæmmer prostatavæksten, så den forstørres i langt mindre grad.

Er du i tvivl om, hvorvidt din prostata er forstørret og om du har brug for at tage Prostasan? Tjek da af på nedenstående tjek-liste. Hvis du kan nikke genkende til flere af punkterne, er der en god chance for at du lider af forstørret prostata samt at Prostasan kunne være behjælpeligt for dig.

  • Er din urinstråle slap, når du urinerer?
  • Anstrenger du dig meget for at tømme din blære fuldstændigt?
  • Føles blæren tit ikke helt tømt efter du har urineret?
  • Drypper du nogen gange lidt efter du har urineret?
  • Skal du tit tisse igen mindre end to timer efter sidste gang du har urineret?
  • Kan det være svært at vente, når du skal urinere?
  • Skal du lade være med at drikke, før du eksempelvist skal ud eller i seng?
  • Står du tit op om natten for at urinere?

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål på tjek-listen, er der en mulighed for, at du kan afhjælpe din forstørrede prostata med naturproduktet Prostasan. Prostasan kan købes lige her i håndkøb.

Comments are disabled.