tandlæge hellerup

Tandlæge i Hellerup – Mangler du tandlæge?

Når man skal finde tandlæge, er det en god ide at finde en klinik, som tilbyder alle former for tandbehandling og kosmetiske forbedringer. En tandlæge som benytter det nyeste tandlægeudstyr, så du kan få bedre og mere smertefri behandling. Samtidig er det selvfølgelig at foretrække en tandlæge med mange års erfaring, så selv en patient med tandlægeskræk kan føle sig sikker.

Bor du og mangler en Tandlæge i Hellerup, så kan det være, du skulle prøve Frederick Upton Sjölins tandklinik. Klinikken udfører opgaver lige fra cariesbehandlinger til kosmetiske tandblegninger, så uanset hvad du skal have lavet, kan klinikken hjælpe dig. De benytter dermed også de nyeste teknologier som laserteknologi og computerstyret bedøvelse, så hele processen går flydende og smertefrit.

Frederick Upton Sjölins har mange års erfaring, da han har været tandlæge i Hellerup i 27 år. Hans mangeårige erfaring og evne til at forny sig gør, at man trygt kan betro ham sine tænder.

Tandlæger som benytter sig af laserteknologi, har mulighed for meget præcise udskæringer, så du kan få en smertefri behandling. Frederick Upton Sjölins tandlæge i Hellerup har deltaget i kurser både i ind- og udland, for at opnå kompetencer indenfor laserteknologien.  Denne laserteknologi er også en, at man har set i forbindelse med fjernelse af tatoveringer og øjenbehandlinger.

Samtidig med at Frederick Upton Sjölins har været tandlæge i Hellerup, har han undervist en tandlægeskole. Således kunne han stille og roligt opbygge sin klinik ved siden af undervisningen. Han startede med at leje sig ind hos Albinus, men allerede inden for et år overtog han klinikken, da Albinus rejste til udlandet. Frederick Upton Sjölins trappede i årenes løb langsomt ned for undervisningen og fokuserede på tandklikken. I 1997 stoppede han helt med at undervise, således han nu kun har en tandlæge i Hellerup.

Søger du mere information, kan du læse mere om Frederick Upton Sjölins tandlæge i Hellerup på tandklinikken.biz

Gem

Comments are disabled.