Tro, håb og hårfjerning

Hårfjerning er det vigtigste parameter for, om jeg vil date eller se en fyr igen eller ej. Jeg ved det godt. Det er noget med kemi og personlighed, men jeg kan bare ikke have, at min partner ikke har fået ordentlig hårfjerning. I hvert fald på brystet. Resten kan jeg lære at leve med.

Alle kneb gælder i hårfjerning og kærlighed

Hårfjerning hænger både sammen med tro, håb og kærlighed for mig. Jeg er ny på datingmarkedet, og jeg leger for tiden med Tinder og mange forskellige potentielle kærester, men så snart jeg møder en mand med åben skjorte og et synlig måtte hår, står jeg af. Jeg ved ikke helt, hvorfor det er sådan, men det er et absolut fakta for mig. Hvis det skal blive til noget mere, så må han minimum gå med til hårfjerning. Væk med de uldne, irriterende lag, fordi jeg ønsker det. Ved godt, det lyder bitchy, men sådan er jeg. Jeg tænder på mænd, der gør noget ud af sig selv, og ikke det her hipsteragtige hår og skæg – vildmandslooket er ikke lige mig. Faktisk så er det slet ikke mig. Jeg henviser dem til hårfjerning en efter en, og hvis de ikke går med til det, så går jeg heller ikke med til mere end det ene møde. Så må han leve lykkeligt med alle sine klamme, irriterende hår. Min nyeste opdagelse er, at man faktisk nemt og effektivt kan fjerne det med ellipse laser og IPLA. Det kan man fx gøre her. Det er helt vildt effektivt, og jeg skulle hilse og sige, at huden bliver dejligt blød efter det. Jeg bruger det også ofte selv. Det er helt vildt dejligt. Hår og mig er ikke lige det bedste match i verden. I hvert fald ikke, hvis de er placeret på brystet af en mand. Det kan jeg bare ikke have. Alle kneb gælder i hårfjerning og kærlighed, og jeg manipulerer dem skamløst til at få det fjernet, når jeg ikke kan lide det. Livet er for kort til den slags pels og dun.

Hårfjerning på den gamle måde er også ok

Hårfjerning kan sådan set også udføres på den gammeldags måde med barberblad eller en shaver og Gillette med mere, og jeg er i princippet ligeglad, så længe som de gør sig umage for at fjerne det. Væk med skidtet, og tilbage med livet, eller hvad det nu er. Det er ikke for at lyde som en omvandrende dating-annonce, men det er bare et ultimativt krav, at manden er velplejet og fuldstændig uden hår på brystet. Jeg vil have et lækkert og glat bryst at lægge hovedet imod og putte mig ind til, og ikke en ulden og svedig måtte, der lige så godt kunne stamme fra King Kong eller en af gorillaerne i zoologisk have. Det er bare ikke mig, og flere mænd fatter ikke, at jeg går så højt op i emnet, men det gør jeg. Er en passioneret fortaler for hårfjerning, hvis man overhovedet kan være det, hvis man ikke er lidt som hende der blondinen, som Reese Witherspoon spillede, der tog hævn, og gik højt op i mode, skønhed og tøj, men hun var søreme også klog og scorede en jurist. Hun blev det også selv. Det kunne lige være mig. Når jeg finder den rigtige, så vil jeg kende ham på håret eller manglen på samme. Hvis ikke, er der ikke noget, som et privathospital eller en klinik ikke kan fikse. Hårfjerning på den gode og nemme samt effektive måde, er noget Dottie her kan lide, hvis I ikke allerede vidste det nu, så finder I aldrig ud af det. Basta. Mænd og hår på brystet er noget opreklameret juks, at det stads skal gøre dem mandige, er løgn. Der er så mange andre gode egenskaber og kvaliteter, de meget gerne må have, men ikke hår på brystet. Ingen manddomsprøve her, tak. Jeg gider heller ikke dem, der nægter hårfjerning, og det er der en del, der gør. Desværre så ser de mig aldrig igen. Mange af dem har ellers potentiale, men jeg tænder bare af på alt det hår. Det må jeg virkelig indrømme. Min prins på den hvide hest har et glat og barberet brystområde, og jeg glæder mig til at møde ham.

 

Comments are disabled.